AghaRTA Prague Jazz Festival - dubnové koncerty

Již v neděli 3.4. se do Lucerna Music Baru vrátí originální bubeník JOJO MAYER se svým projektem NERVE. Jeho dvě minulá vystoupení vždy patřila k mimořádným zážitkům a potěšila především ty, kteří mají rádi nový přístup k jazzu.

Koncert o týden později, 11.4. opět v Lucerna Music Baru, by také neměl uniknout Vaši pozornosti. Petr Kroutil je skvělý muzikant, bavič a herec, všichni máme v paměti jeho stěžejní roli Dannyho Smiřického v Kachyňově seriálu Prima sezona podle Josefa Škvoreckého. Se svými spoluhráči vždy pobaví diváky při pravidelných vystoupeních v klubu AghaRTA. Na svůj výjimečný koncert si pozval excelentní hosty. Matěje Rupperta, Terezu Černochovou a Markétu Foukalovou. Tím posledním a zároveň kmotrem nového při koncertě pokřtěného  CD "Another Day In AghaRTA" bude Ondřej Havelka & Miss Rosie. Pakliže koncert navštívíte, věřte, že se nejen pobavíte, ale také podpoříte léčbu nemocných roztroušenou sklerózou.

18.4. v AghaRTA Jazz Centru vystoupí švédský basista Dan Berklund se svoji kapelou Tonbruket. Jistě si na něj pamatujete s tria E.S.T. Esbjörna Svenssona. Jde opět o velmi originální projekt s na pomezí jazzu a rocku.

Na koncert stále populárnějšího fenoménu Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox ve velkém sále Lucerny 20.4 už jen málo z vás, kteří si ještě neobstarali vstupenky, mají šanci zavítat. Takže rada zní " neváhejte, nebo bude pozdě"!

22.4. od již 20 hodin bude patřit Lucerna Music Bar stále půvabné a skvělé saxofonistce Candy Dulfer. Její koncert není již tak funky, jako před dvaceti lety, kdy jsme ji poprvé pozvali do Edenu. Početnému publiku to však nevadí.

Více na www.agharta.cz.

 

 

4. dubna 2016
4. dubna 2016